• banner
  • banner
  • banner
  • banner
  • banner
  • banner

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

WS Locks Limited, pemasok kunci ing China. Kita fokus nyedhiyakake produk gembok anti-maling berkualitas tinggi kanggo Pelanggan B-end. Kita bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi grosir kanggo pelanggan B-end kanggo mesthekake yen sampeyan bisa entuk produk gembok sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Rega kita terjangkau, lan pesenan akeh bakal duwe rega sing luwih apik. We spesialisasi kualitas dhuwur saka macem-macem kunci kalebu padlock, kothak panyimpenan tombol, kunci kabel laptop, kunci kombinasi, disc padlock etc. Yen kasengsem ing produk kita, welcome kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap!

Aplikasi Produk

Nggawe karya lan urip luwih aman!