70MM Disc Padlock kanggo Unit Panyimpenan, Gudang, Garasi lan Pager WS-DP70

Katrangan singkat:

WS Locks Stainless steel discus gembok. Kunci gembok belenggu sing sebagian didhelikake nduweni belenggu sing sebagian didhelikake, nggawe gembok iki tahan kanggo nglereni lan smashing. Biasane digunakake kanggo ngamanake gerbang, lawang truk, lan trailer. Gembok awak kunci stainless steel iki duwe wangun cakram sing mbantu nyegah supaya ora dibukak. Padha tahan karat, saengga bisa digunakake ing njero ruangan lan ing njaba. Padlocks iki duwe shackle sebagian didhelikake sing nglindhungi saka nglereni lan smashing.


  • Item:Key Disc Padlock
  • Bahan:Baja tahan karat
  • ukuran:70mm (2-3/4")
  • Tipe Lock:Keyed

    Detail Produk

    Tag produk

    Model produk

    Model No.

    Katrangan

    Ukuran Eksternal mm

    Diameteripun Shackle

    Bahan

    WS-DP70

    Padlock Disc kanggo Unit Panyimpenan, Sheds, Garasi lan Pager 70MM

    25 x 70 x 70

    9 mm

    Baja Tahan Karat 201

    Fitur

    ● Jenis Kunci: Pad lock. Kunci Serupa.

    ● Bobot Unit: 0,184 KG (0,42 lbs).

    ● Warna: Perak, 201 Stainless Steel.

    ● Jenis Shackle: Dibunderaké. Tingkat Keamanan.

    ● Diameter belenggu: 9mm.

    ● Silinder: Silinder Kuningan.

    ● Bahan Gembok: SUS 201.

    ● Tingkat Keamanan: Standar.

    ● Kalebu: Loro kunci disk sing padha, 2 tombol saben kunci kanthi fitur nahan tombol.

    ● Rampung Shackle: Dilapisi Chrome.

    ● Tutup Silinder: Perlindhungan maksimal marang rereget lan semprotan banyu.

    ● Tombol Retaining: Tombol dibutuhake kanggo ngunci (kunci nahan tombol nganti dikunci).

    Disc padlock package ws locks

    1Disc Padlock for Storage Unit, Sheds, Garages and Fence 70MM WS-DP70

    Info Tambahan

    ● Ukuran:Ukuran kunci iki 70mm, kita uga kasedhiya kanggo 60mm, 80mm, 90mm.

    ● Conto: Sawijining sampel gratis, ora kalebu pangiriman.

    ● MOQ kurang, ndhukung pesenan nyoba.

    ● Paket: Paket kita kalebu. 1 paket kunci karo 2 kunci.

    ● Awet: Konstruksi baja tahan karat anti banyu premium bisa nahan lingkungan cuaca sing ekstrem.

    ● Jeneng Liyane: Gembok bunder, kunci disk kanggo unit panyimpenan, kunci disk paling aman, kunci disk paling apik kanggo unit panyimpenan.

    ● Panganggone: Bisa digunakake ing pirang-pirang panggonan, kayata loker panyimpenan, garasi, gudang, truk, gapura, lsp.

    2Disc Padlock for Storage Unit, Sheds, Garages and Fence 70MM WS-DP70

    Cathetan

    1. Mangga priksa manawa ukuran shackle produk meets syarat sadurunge purchasing, matur nuwun!

    2. Kita ora nyaranake nggunakake lemari gym, bagasi, laptop, sepeda, lsp.

    3. Yen sampeyan aran shackle lan mekanisme internal dicokot kaku, please sijine dicokot saka lubeon kanggo bisa Gamelan. P.S. Gembok rada angel digunakake ing musim dingin.

    4. Simpen kunci sampeyan kanthi apik!

    Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo entuk informasi kunci liyane lan dhaptar rega. WS Locks nggawe urip luwih aman!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: