Outdoor Aman Keamanan Hanging Portable Metal Key Kunci Box WS-LB02

Katrangan singkat:

WS Kunci Kothak Kunci Kapasitas Luwih. Kontrol akses ing situs konstruksi, makelar, properti rental, panggonan umum utawa pangguna kluwarga. Pas luwih akeh tombol lan kertu akses. Gampang digunakake lan gampang dioperasikake. Kothak Kunci Kapasitas luwih gedhe. Kothak kunci kunci Gantung iki kanthi kombinasi 4 digit lan materi tugas abot, iku banget Awet & Aman. Kunci portabel aman. Nahan nganti 5 tombol kanggo omah utawa mobil ing lokasi sing trep kanggo panggunaan biasa. Portable, liwat gagang lawang dipasang kanggo penak.

 

Item:Kothak Kunci Kunci,  Gembok Combo.

Tipe Lock:4-digit kombinasi kunci bisa direset.

Tipe Pemasangan:gantung. gembok. Portable, dipasang ing tembok.

warna:Ireng lan Perak.

Bahan: Paduan seng.

Cathetan Anget:Pintu rana nglindhungi kombinasi kombinasi saka cuaca, rereget lan rereget.



Detail Produk

Tag produk

Model produk

Model No.

Katrangan

Ukuran njaba HXWXD mm

Ukuran njero HXWXD mm

Bahan

WS-LB02

Kothak kunci gantung

186 x 90 x 40

91x65x38

Aluminium lan paduan seng

Fitur

● Jenis Kunci:Tanpa tombol, kombinasi 4 digit,10.000 kode bisa.

● Bobot Unit: 0.5KG (1.1 lbs).

● Warna: Ireng & Abu-abu.

● Blenggu Portabel: Gantungan ing gagang lawang utawa mobil.

● Gaya kothak: Dirancang kanggo dipasang ing tembok.

● Hardware Pemasangan: Kalebu 4 x Sekrup lan 4 x Colokan.

● Packing: tas karang + karton, 50 pcs/CTN

● Cocok sawetara tombol kanggo Omah, garasi utawa gembok. Uga kertu kredit lan kertu kunci.

● Anti karat saka unsur cuaca kanggo nggunakake dasi dawa.

● Banyu: IP65 Anti banyu Aman lan dipercaya ing udan deres.

Outdoor Safe Security Hanging Portable Metal Key lock Box WS-LB02

Info Tambahan

● Conto: Sampel gratis, ora kalebu pengiriman barang.

● LOGO: kita bisa nampa LOGO Panjenengan

● Warna: Kasedhiya ing macem-macem werna

● Port: FOB Ningbo utawa Shanghai

● MOQ: Kita bisa nampa pesenan nyoba cilik.

● Wektu pangiriman: Biasane 25 dina, bisa uga luwih cepet yen kita duwe barang.

● ISO, BSCI, TSA, CE, ROHS, REACH sertifikasi disetujoni.

● Paket kalebu:

- 1x Wall Mount Kunci Panyimpenan Kunci Keamanan

- 1x Paket Sekrup Fixing

- 1x Instruksi

Cathetan

Cara nggunakake:

* Kanggo mbukak kothak kunci

1) Geser lawang rana kanggo mbukak dials lan tombol release lawang

2) Puter telpon menyang kombinasi saiki (standar 0-0-0-0)

3) Pencet tombol pelepas lawang mudhun

4) Tarik lawang kanthi mbukak lan tambah utawa copot tombol

5) Nutup lawang, realign dial kombinasi kanggo ngunci lawang lan ndhelikake kombinasi sampeyan

6) Nutup lawang rana

Waca instruksi operasi kasebut kanthi teliti sadurunge ngoperasikake kunci utawa nyoba nyetel kombinasi nomer anyar.

Informasi kunci liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: