• banner
  • banner
  • banner
  • banner
  • banner
  • banner

добредојдовте во нашата компанија

WS Locks Limited, снабдувач на брави во Кина. Се фокусираме на обезбедување висококвалитетни производи за катанци против кражба за клиентите од Б-крајот. Можеме да обезбедиме услуги за прилагодување на големо за B-end клиенти за да се осигураме дека можете да добиете производи за катанец кои ги задоволуваат вашите специфични потреби. Нашите цени се достапни, а нарачките на големо ќе имаат поповолни цени. Ние сме специјализирани за висок квалитет на различни брави, вклучувајќи катанец, кутија за складирање клучеви, брава за лаптоп кабел, комбинирана брава, катанец на дискови итн. Доколку сте заинтересирани за нашите производи, добредојдовте да не контактирате за повеќе информации!

Апликации за производи

Направете ја вашата работа и живот побезбедни!