• banner
  • banner
  • banner
  • banner
  • banner
  • banner

Mirë se vini në kompaninë tonë

WS Locks Limited, një furnizues i bravave në Kinë. Ne fokusohemi në ofrimin e produkteve me dry kundër vjedhjes me cilësi të lartë për klientët B-end. Ne mund të ofrojmë shërbime të personalizimit me shumicë për klientët B-end për të siguruar që ju të mund të merrni produkte me dry që plotësojnë nevojat tuaja specifike. Çmimet tona janë të përballueshme, dhe porositë me shumicë do të kenë çmime më të favorshme. Ne specializojmë cilësi të lartë të bravave të ndryshme duke përfshirë dryn, kutinë e ruajtjes së çelësave, bllokimin e kabllove të laptopit, bllokimin e kombinimit, drynin e diskut etj. Nëse jeni të interesuar për produktet tona, mirëpresim të na kontaktoni për më shumë informacion!

Aplikimet e produktit

Bëni punën dhe jetën tuaj më të sigurt!