Outdoor Aman Kaamanan ngagantung Portabel Metal Key konci Box WS-LB02

Katerangan pondok:

WS Konci Kotak Konci Kamampuhan anu langkung ageung. Ngadalikeun aksés di situs konstruksi, realtors, sipat rental, tempat umum atawa pamaké rumah tangga. Nyocogkeun langkung konci sareng kartu aksés. Gampang dianggo sareng gampang dioperasikeun. Kotak konci Kamampuhan anu langkung ageung. Kotak konci konci Gantung ieu sareng kombinasi 4 digit sareng bahan tugas beurat, éta pisan Awét & Aman. konci portabel aman. Nyepeng nepi ka 5 kenop pikeun imah atawa mobil di lokasi merenah pikeun pamakéan biasa. Portabel, luhureun kenop panto dipasang pikeun genah.

 

barang:Kotak Konci konci,  Gembok Combo.

Jenis konci:4-angka combinataion konci resettable.

Tipe Pamasangan:Ngagantung. Gembok. Portabel, dipasang dina témbok.

warna:Hideung jeung Pérak.

Bahan: Séng Alloy.

Catetan haneut:Panto jepret ngajaga kenop kombinasi tina cuaca, kokotor sareng kokotor.



Rincian produk

Tag produk

Modél produk

Modél No.

Katerangan

Ukuran Luar HXWXD mm

Ukuran Batin HXWXD mm

Bahan

WS-LB02

Ngagantung kotak konci konci

186 x 90 x 40

91 x 65 x 38

Aluminium jeung séng alloy

Fitur

● Jenis Konci:Tanpa konci, kombinasi 4 angka,10.000 kode mungkin.

● Beurat Unit: 0.5KG (1.1 lbs).

● Warna: Hideung & Kulawu.

● Bageung Portabel: Gantungan dina gagang panto atawa mobil.

● Gaya Kotak: Tembok mountable Dirancang.

● Masang Hardware: Ngawengku 4 x Screws jeung 4 x Colokan.

● Pambungkus: kantong bolu + karton, 50pcs / CTN

● Cocok sababaraha kenop pikeun Imah, garasi atawa gembok. Ogé kartu kiridit sareng kartu konci.

● Anti karat tina elemen cuaca pikeun pamakéan dasi panjang.

● Waterproof: IP65 Waterproof Aman jeung dipercaya dina hujan badag.

Outdoor Safe Security Hanging Portable Metal Key lock Box WS-LB02

Inpo tambahan

● Sampel: Sampel gratis, henteu kalebet pengiriman barang.

● LOGO: kami tiasa nampi LOGO anjeun

● Warna: Sadia dina rupa-rupa warna

● Palabuhan: FOB Ningbo atawa Shanghai

● MOQ: Urang tiasa nampi pesenan percobaan leutik anjeun.

● Waktos pangiriman: Biasana 25 poé, bisa jadi leuwih gancang lamun urang boga barang di stock.

● ISO, BSCI, Tsa, CE, ROHS, ngahontal sertifikasi disatujuan.

● Pakét ngawengku:

- 1x témbok Gunung Key Panyimpenan Konci Kaamanan

- 1x Pek Ngalereskeun Screws

- 1x Parentah

Catetan

Kumaha ngagunakeun:

* Pikeun muka kotak konci

1) Geser panto jepret pikeun nembongkeun dial sareng tombol pelepasan panto

2) Puterkeun kenop ka kombinasi ayeuna (standar nyaéta 0-0-0-0)

3) Pencét kenop pelepasan panto ka handap

4) Tarik panto pinuh kabuka sarta tambahkeun atawa cabut kenop

5) Tutup panto, realign dial kombinasi pikeun konci panto jeung nyumputkeun kombinasi Anjeun

6) Tutup panto jepret

Mangga baca parentah operasi taliti saencan Anjeun ngoperasikeun konci atawa coba nyetel kombinasi anyar angka.

Langkung seueur inpormasi konci, mangga ngahubungi kami.


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: