Tembok dipasang 4 Angka Kombinasi Konci konci kotak WS-LB01

Katerangan pondok:

Ngadalikeun aksés di situs konstruksi, sipat rental, realtors atawa pamaké rumah tangga. produk merenah tur awét pikeun neundeun konci outdoor. Gampang dioperasikeun, henteu kedah nganggo konci sareng anjeun, henteu aya liang konci, anti maling, faktor kaamanan anu luhur. Gaya dipasang dina témbok, kombinasi 4 angka sareng kotak panyimpen tahan cai langkung aman sareng awét!

 

barang: Populér Wall Mount Key Konci Box pikeun Imah

Tipe Konci: Kombinasi sareng 4 digit

Bahan: Paduan Séng

Tipe Pamasangan: Wall Mount.

Hardware dipasang: Kaasup.

Weatherproof: Sumuhun.

Kapasitas: Spasi ageung

Warna: Pérak jeung Hideung



Rincian produk

Tag produk

Modél produk

Modél No.

Katerangan

Luar Ukuran WXDXH mm

Ukuran Batin WXDXH mm

Bahan

WS-LB01

Kotak Panyimpenan Kunci Dipasang di Tembok Kombinasi 4 Angka

40 x 95 x 115

28 x 70 x 90

Alumunium alloy

Fitur

● Tipe Konci:4-angka dial kombinasi nu bisa direset. Panutup ngageser.

● Beurat Unit: 0,45KG (1,02 lbs).

● Warna: Hideung & Kulawu

● Gaya:Tembok Gunung

● Awak logam bisa nahan kenop, kenop mobil.

● Pasang kana témbok, tihang atawa pager.

● Masang Hardware: Ngawengku 4 x Screwsjeung4 x Colokkeun.

● Tahan cai, anti karat, anti maling.

● Pambungkus: kantong bolu + karton, 50pcs / CTN

● Panto jepret ngajaga kenop kombinasi tina cuaca, kokotor jeung kokotor.

Wall Mounted 4 Digit Combination Key Lock box WS-LB01

Inpo tambahan

● Sampel: Hiji sampel gratis, teu kaasup pengiriman barang.

● LOGO: Sadia pikeun LOGO ngaropéa.

● Kelir: Sadia pikeun kelir séjén.

● Palabuhan: Ningbo atawa Shanghai

● MOQ rendah.

● Pangiriman gancang.

● Kualitas luhur.

● ISO, BSCI, Tsa, CE, ROHS, ngahontal sertifikasi disatujuan.

● Aplikasi: Kombinasi konci kotak aman bisa nahan konci konci, kenop imah, USB flash drive, kenop mobil, neundeun kartu kiridit jsb. Ieu cocog pikeun imah, gim, kantor, situs konstruksi, real estate, imah rental, sakola, perpustakaan jeung skenario sejenna, nyieun gudang konci leuwih merenah tur aman.

● Tetep nutup panto jepret pikeun ningkatkeun daya tahan cuaca.

● Kami nyarankeun yén kombinasi kecap akses jadi rada leuwih pajeulit sapertos "A-B-C-D", Coba ulah ngagunakeun "A-A-A-A" nu gampang rengat.

● Disarankeun yén dial diputar unggal minggu pikeun tetep bébas.

Catetan

Pikeun leuwih lengkep ngonci spésifikasi or instruksi manual, mangga buka "Unduh"dina bar menu luhur urang.

Pikeunharga konci or inpo sejenna, mangga buka "Request Quote" atawa "Contact Us" dina bar menu luhur kami.

Pikeuntipe séjén konci, sapertos kotak konci tanpa konci,konci kabel laptop, disc padlock, padlock, TSA lock, cam lock, locker lock, mangganganjang"Produk".


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: